Rijssense avondwandelvierdaagse 2007

Knblologo Maandag, 4 juni 2007 

Avond4daagseWandelsportvereniging Riessen houdt van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni de Rijssense avondwandelvierdaagse. Het is voor de 46e keer dat dit Rijssens wandelfeest wordt gehouden, maar het bestaat 40 jaar! Elke avond kan vanaf 18.30 uur worden gestart bij het Parkgebouw. De wandelaars kunnen kiezen uit de routes van 5, 10 of 15 kilometer. Er zijn 4 nieuwe routes. De wandelaars die de vier avonden uitlopen krijgen op de laatste avond een medaille of een nieuw volgnummer. Er worden zo’n 1000 wandelaars verwacht.

De voorinschrijving is op 4 juni van 18.30 tot 19.30 uur in het Parkgebouw. De deelnamekosten zijn voor jong en oud 3 Euro. Later inschrijven kost 3,50 Euro.

Op dinsdagavond worden de routeboekjes uitgedeeld.

De eerste avond gaat richting Braakmanslanden, de tweede door Hollands Schwarzwald en op donderdag richting Enter. Op de slotdag wandelen de wandelaars door de groene Kruisbossen en gaan dan richting sporthal De Reggehal aan de Nieuwlandsweg, waar de wandelaars zich opstellen voor het defilxc3xa9. Hier worden traditioneel, door familie en/of vrienden, de bloemen overhandigd aan de wandelaars die de avondvierdaagse hebben uitgelopen!! Vanaf de sporthal lopen de wandelaars de volgende route:

Trompstraat, Graaf Ottostraat of de Keampe, kerkstraat, Schild ( waar burgemeester B. Koelewijn het defilxc3xa9 zal afnemen), Grotestraat, Enterstraat en terug naar het Volkspark bij het parkgebouw..

Op deze laatste avond vindt ook jurering van de groepen plaats.

Muzikale begeleiding is deze avond in handen van Muziekvereniging Wilhelmina uit Rijssen en Irene uit Notter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s