Airborne Oosterbeek 2012

Afgelopen zaterdag zijn Ina en ik om kwart voor 8 per trein naar Oosterbeek afgereisd. Hier kwamen we op het station Jolanda tegen. Een leuk weer zien sinds april van dit jaar.

Op weg naar de startlocatie kom ik Richard de vlaggenist tegen. Dat was ook weer een gezellige ontmoeting. Tegen kwart voor tien zijn we in een stralende zon van start gegaan. We liepen als een trein.

Gekke Willem en Lida

Ja hoor en wie komen we tegen. Gekke Willem en Lida. Dat was een leuk weerzien na Denemarken. Hij blijft maf net als ik overigens. Jammer dat we ze daarna niet meer hebben gezien. We hebben heel wat besproken en genoeg gekwekt onderweg.

We gingen pas rusten op het Duno plateau. Schoenen uit, sokken uit en een dik half uur liggen zonnen. Wel een broodje gehaktschijf in de magen rijker.

Enfin verder gelopen via Hevea dorp en de Westerbouwing.

Voor we het wisten waren we in Oosterbeek. Liepen mooi achter de muziek aan.

Rens zag en sprak ik nog even. Zo liepen we richting finish, daar waren scouts nog even aan het klieren met hun leiding. Geweldig grappig was dat. Iedereen werd met water nat gegooid.

Kwart over twee waren we binnen. Nog wat pins gekocht om daarna twee uur lang plat te gaan op het gras van het finishterrein. Wat was dat gezellig. Muziek, mensen, wij al kwakend. Kortom de, voor mij, 9e editie was geweldig. Jammer dat Robert-Jan was verhinderd. Dat halen we wel weer in.

Wat geweldig was waren de Slijkewijkse stappers. Die hadden allebei twee giga leuke wandelvrienden meegenomen. Hilarisch. Kerels ik vond jullie act geweldig!! Super goed!!

Tegen kwart voor vijf per trein terug naar Rijssen. Het was een warm afscheid met Jolanda. Geweldig lieve wandelvriendin van ons. Het duurt weer even voordat wij elkaar weer zien. Kwart over zes rolde de trein Rijssen binnen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s