Kerkdorpentocht Wijchen

Zaterdag, 11 juli 2015

Hoppa weer vroeg met de trein op stap. Nu naar Wijchen. Hier komen we op tijd aan en melden ons bij de start in de Sterrebos. Komen hier Alie Vink tegen en dat was een leuk weerzien. Rilana kwam wat later en zo konden we tegen half tien weg voor onze 21 km tocht.

Wijchen ziet er dan toch heel anders uit, maar dat zal op dag twee van de 4Daagse wel anders zijn. De route voert ons richting de dijk naar Niftrik. Wel leuk omdat dat een deel is van de 50 km route van de 4Daagse die wij al 5 x hebben gelopen.

KDT (1) KDT (2) KDT (3) KDT (4)

 

 

De temeraturen zijn dan al aardig te noemen. Na langs de Maas gewandeld te hebben gaan we richting hernen. Het kasteel daar is nog steeds mooi. Ergens daartussen eten we nog een gehaktbal…Moet kunnen dachten we.

KDT (5) KDT (7) KDT (8) KDT (10)

 

 

 

Het manneke dat iedereen onderweg water gaf mogen we hier eigenlijk niet vergeten…..

KDT (11)

Na Hernen gaan we naar een plaatse waar ik nog nooit was geweest, nl Leur. Na ja er stond een mooi kerkje en omdat dat onderdeel was van de Kerkdorpentocht dat kerkje maar bekeken.

KDT (13) KDT (14) KDT (15)

Op een gegeven moment zag ik Trudy de kerk inlopen. Dat was wel erg leuk. Met zijn drietjes zijn we verder gelopen tot aan de volgende rust.

 

KDT (16)Van hieruit was het nog een kilometer of 5 en besluit dat stuk met de blauwe baretten mee te lopen. In de smorende hitte viel dat wel tegen want die gasten lopen gewoon sneller dan ik.

Uiteindelijk bereik ik om 10 over twee Wijchen weer.

We hebben heerlijk relaxed in het hele warme zonnetje de 21 km. geslenterd. 4 uur en 40 minuten over uiteindelijk 21 km. mag…..

KDT (17)KDT (18)Ina en Rilana kwamen later binnen en na afscheid genomen te hebben van Trudy en Rilana zijn Ina en ik naar Nijmegen gereisd.

We hebben nog wel effe, alvorens af te reizen, naar leuke muziek geluisterd die er werd gezongen door een leuk koor!

Nog even de sfeer gaan proeven in aldaar. Wel gek dat je in een winkelstraat overal spandoeken ziet hangen met een door mij gemaakte foto erop!! Tja en die is echt door mij gemaakt!!

KDT (20) KDT (21) KDT (22)

KDT (23) KDT (24)

 

 

 

 

 

KDT (25)Nu nog rustig op de Wedren in Nijmegen, maar daar zal spoedig verandering in komen! We zeggen Nijmegen gedag en treinen tegen een uur of vijf terug naar Rijssen.

Geslaagde laatste wandeling voor de 4Daagse over 10 dagen.

KDT (19)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s