Oliebollenwandeling E.A.W.C. “Wandellust”

16e oliebollenwandeling van de EAWC Wandellust te Apeldoorn!

Vanmorgen giga vroeg mijn bed uit om met de trein van 2 over 8 met Ina naar Apeldoorn te tuffen. Daarna met de bus naar de halte nabij de startlocatie gereden. We konden om 9 uur, na het inschrijven, starten.

Het werd een afwisselende wandeling van wegen en paden door Apeldoorn en het bos ten zuiden van deze stad. Na 9 km. hadden we een stop waar we koffie hebben gedronken.

P1060875

Hierna een lus gelopen van 9 km. door een drassig bos met veel klim en daal werk. Na 18 km weer bij dezelfde rust beland.

P1060882

P1060888

Ondertussen Richard nog even ontmoet vlakbij de tunnel onder de A1 door.

P1060892

We hebben bij de tweede rust niet gerust verder en zijn doorgelopen naar de finish. Pffff die lag op 24 km ipv de 20 die we zouden lopen. Het was toen kwart over twee. Ons afgemeld en een oliebol gegeten. Met mazzel de bus gehaald en met de intercity naar Almelo gesjeesd. Daar wachtte Yorick ons op. Inmiddels half vier. Met hem de stad in en een mooi grijs pak voor hem gehaald, met wit overhemd en mooie rode stropdas.

Tegen kwart voor vijf met de trein terug naar Rijssen. Boodschappen gedaan en nu zit ik bijna voor pampus achter mijn laptop. Was een gezellige dag en een hele leuke wandeling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s