Natuurlijk Rijssen Wandeltocht Notter – Zuna

“Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk…..!!”

Vandaag 20 kilometer met Ina gewandeld in Notter en Zuna. Was een mooie route ten noorden van Rijssen. Zijn na de koffie bij mij thuis tegen 10 voor elf richting Wierden gelopen. Na een tijdje zijn we de Grimberg in geslenterd. Hier hebben we een rondje Notter gewandeld om daarna richting de Regge te lopen.

P1070048

Na 11 kilometer hebben we, op mijn verzoek, aan de Regge gepauzeerd. Hebben denk ik hier een kwartier op een bank gezeten. Was ineens mijn leesbril kwijt, die Ina in haar broekzak bleek te hebben zitten. Hoe handig!!!

P1070052 P1070053

Het was een raar tochtje. Ina verzamelt sinds kort plastic doppen voor een goed doel. Nu gooien tegenwoordig vele wandelaars en fietsers hun plastic flessen in de berm van de weg. Reden voor Ina om die uit de berm te plukken en de doppen eraf te schroeven. Die verdwenen in de rugzak en gingen mee naar Rijssen. Ze was wel zo aardig om die plastic flessen in afvalbakken te gooien die we onderweg tegenkwamen.

We hadden “en route” nog een heel leuk gesprek met een hele aardige vrouw. Die woont in een giga groot landhuis waar we langs liepen.
We kregen van haar de spreuk van de dag mee.

Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk…..!!

Dat is een hele mooie spreuk!! Die hou ik erin!!

P1070059

Na de rust aan de Regge zijn we terug gewandeld naar De Bolder. Bij mij thuis koffie gedronken. Hierna is Ina huiswaarts gegaan. Was een gezellige wandeling en waren net voor de regen thuis!!!! Voor Ina was het een tocht waar ze flink uit haar “doppen” moest kijken!!! Geloof dat dat aardig is gelukt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s