2e Paasdagloop

Je zou bijna denken dat dit de code geel tocht was van vandaag. Kwart over negen zijn Ina en ik uit Rijssen vertrokken. Via de Geskesdijk en een stuk van het Wereldtijdpad naar Holten gelopen. Van daaruit langs het dovende Paasvuur van Holterbroek richting Oude Schipbeek gelopen. Stuk erlangs gesjokt en dat was errug mooi.

P1080021
In de regen komen we aan in Loo. Daar wilde we koffie drinken maar alles zat nog dicht. Het is dan 13.00 uur. Ok dan in Bathmen 4 km. verderop. Daar kwamen we na 22 kilometer aan voor die welverdiende bak koffie. Na 20 minuten weer op weg gegaan naar Colmschate. Langs het Schipbeek geploeterd. Hier een enorme bui op ons dakkie. Dus regencapes aan en genieten van regen en storm. Tweede bui deze dag en de laatste!

P1080049


Colmschate bereiken we, maar wat een wirwar van straten. Verlopen ons daar en uiteindelijk bereiken we gelukkig het Station. We zijn te vroeg dus drinken we een gratis bak koffie bij Appie Happie. Hierna konden we heerlijk naar huis zoeven. 33 kilometer in de benen. Code geel, ach ja zal wel te maken hebben gehad met de kleur van mijn regencape!! Zaterdag lopen we wellicht de Hof van Colmschate Tocht. Dat zal dan denk ik 30 km. worden.

P1080053

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s