Bloesemtocht Geldermalsen 2016

Weer thuis van de Bloesemtocht in Geldermalsen.

Na was me het dagje wel. Ina had feest van de zaak en lag om 3 uur in bed. 6 uur weer eruit. 7 uur met de trein naar Geldermalsen.

Stappen in Deventer over en krijgen in de trein na Apeldoorn een belletje. Zegt Ina. Hoe kan dat nou jij belt mij. Dan kan nooit zei ik. Krijg een aardige jonge vrouw aan de lijn. Ik heb volgens mij uw mobiel. Schrik enorm. Mijn mobiel? Lag in de trein zei ze. Moet uit mijn broekzak zijn gevallen. Enfin heb haar adres en kan hem morgenmiddag in Deventer ophalen. Dat bepaalde mijn humeur wel een beetje.

Zouden 25 km gaan lopen en hebben dat ingekort met 10 km. Was ook wel veel modder op de paden zo te zien. Nog even wat gepraat bij de stand van de KWBN/Via Vierdaagse met Johan Willemstein, marsleider van de Vierdaagse, en Barbera Schoemaker (Bonds bestuurlslid van de KWBN).

Half tien vertrokken. Al snel bleek dat het lopen over de kleigrond inderdaad een glibberpartij was. Nu we hadden besloten om de 15 km te gaan lopen was het ook wel goed. Ik liep te denken aan mijn mobiel en Ina was gewoon moe van een week hard werken en de feestdag en korte nachtrust gisteren.

P1080343

P1080346

 

 

 

 

 

Bij de Post Veerdam hebben we even een korte sanitaire stop ingelast. Zijn daarna vrolijk verder geslenterd. Was mooi weer maar wel veel wind. De kilometers vorderde en het humeur werd steeds beter. Na een lusje kwamen bij de post Hooge schuur aan en van daaruit was het nog een klein stukje naar de Finish. De paden waren zo glibberig dat ik kort voor Post Kievit danig onderuit ging.

P1080350

P1080353

 

 

 

 

 

P1080357

1 uur waren we terug. Melden ons af en haalde onze beloning op. Ina nr. 11 en ik een nieuwe medaille nl. nr. 10.

Biertje gedronken en even gewoon bij de finish gezeten.

P1080360 P1080393

 

 

 

 

Bij de ViaVierdaagse kreeg ik nog een mooi shirt kado omdat ik meewerk om mijn ervaringen op wandel- en Vierdaagse gebied te delen met beginnende Vierdaagse lopers.

Enfin, liep in Nijmegen 2 jaar terug mijn tiende keer en dat ging niet echt vlekkeloos. Nu mijn tiende keer in Geldermalsen… Ook met wat hindernissen dus. De wandeling was verder prima. Zij het dat door de regen paden erg modderig waren en onderuit ben gegaan. Veel geteut met Ina en nog wat bekenden ontmoet. Helaas Robert-Jan met zijn gezin, Jolanda en haar moeder en nichtje niet gezien. Zij liepen de 8 km. (Kwamen binnen toen Ina en ik al op weg naar huis waren.)

Half drie met de trein teruggegaan. Deze terugreis was er eentje met een veelal slapende Ina. Het was haar wel gegund. Nu net thuis. Half zes dus……..

Zondag heb ik gelukkig mijn mobiel in Deventer opgehaald en heb ik nog 6 kilometer daar gewandeld. De Bruggentocht. Erg leuk en ook in schitterend weer!!

12998750_10154051178143895_1782450557604477918_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s