Voorjaarstocht Apeldoorn

9 April 2016

Vandaag de Voorjaarstocht gelopen in Apeldoorn en omgeving. Ina en ik zijn met de trein naar Apeldoorn gereden. In Deventer stapte Agatha in. Met zijn drietjes verder gereisd. Met de bus naar de Aliminiumweg en nog een stukje naar de startlocatie gelopen.

Kwart over negen zijn we gestart en liepen het eerste stuk met zijn drieën. Karin kwam bij ons lopen en is samen met Ina verder gegaan. Agatha en ik ook.

Was mooi weer en een hele mooie tocht. Bij de eerste rust Ina en Karin weer getroffen. Die zijn toen doorgelopen en wij hebben nog wat gedronken.

P1080217

Het tweede stuk was erg mooi zo via Radio Kootwijk en Hoog Buurloo. Was er werkelijk schitterend. Veel bos en prachtige natuur.

P1080225

P1080235

 

We bereikten op 22 kilometerwederom de rust. Spaken Ina en Karin nog kort. Ina zouden we bij de finish weer terug zien. Het laatste stuk was wat minder maar al met al wel een hele mooie tocht!

Half vijf waren we binnen. We hadden ons nog iets verlopen op het einde. Na ja mocht de pret niet drukken. Werden uiteindelijk 33 kilometers in het totaal!

We zijn van het clubhuis van Wandellust naar de bushalte gelopen. Iemand van de organisatie zag ons daar en bracht ons met haar auto naar het station. Erg aardig. Zo zijn we met zijn drietjes terggereisd per trein naar Rijssen. Agatha stapte in Deventer uit!

Puik dagje en hebben genoten!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s