Twentse Kruistochten: Losser – Overdinkel

Zaterdag, 28 januari 2017

Vandaag weer een Twentse Kruistocht gelopen met Ina. Vroeg op pad. Uurtje treinen en bussen. In Losser aan de wandel gegaan tegen half elf. Eerst de kerk aldaar bekeken en via het centrum de stad uitgelopen. Er staan in Losser best wel mooie oude boerderijtjes. Erg mooi om te zien.

We liepen, via een deels bevroren Dinkel  richting de zandwinning Oetermars. Een prachtige plas zo in de winter. Er staat daat een uitkijktoren die we beklommen hebben. Prachtig was het uitzicht daarna.

Nu richting duitsland. Het klooster van Bardel bezocht.We zijn er een tijdje geweest. Erg mooi! Hierna stiefelden we Nederland weer binnen.

p1110487

Komen aan in Overdinkel en drinken daar een biertje. Effe rust na 12,5 km. Dat we dat in de kerk doen was te wijten aan hett feit dat er nergens een café of zo open was.

p1110504

 

We bekijken eea en nu restte nog een wandeling terug naar Losser.

p1110519

 

Wat een slopende tocht werd het. Kwamen in Losser aan en de bus was net weg. Dus 25 minuten wachten. Dat doen we met een biertje….P1110531.JPG

In Enschede de trein maar naar Almelo genomen. Daar 45 minuten gewacht… We bereikten Rijssen weer om 18.03 uur. Lange dag, erg gezellig en veel gezien!!Zou een tocht van 17 km. zijn maar het werd 22 km.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s