Kersttocht Nijverdal

 

Nijverdal, 23 december 2017

Vandaag liepen Ina en ik de Kersttocht te Nijverdal.

Vroeg uit de veren en Ina om 8.40 uur opgehaald met mijn scooter. Naar Nijverdal getuft om naar de kantine te gaan van de korfbalclub. Hier kwamen we om 10 over 9 aan. Hebben ons bij Carola aangemeld en het weerzien was weer als vanouds.

We kwamen bij de start onze Vlaggenist Richard ook nog tegen. Een wandelaar in hart en nieren die wij al heel lang kennen!!

Vijf over half tien gestart.

De eerste kilometers liepen we door de bossen van de Sallandse Heuvelrug tussen Nijverdal en Hellendoorn in. Ina en ik hadden weer genoeg te bepraten. De eerste 10 kilometers vlogen derhalve voorbij.

Tegen half twaalf weer terug bij de korfbalclub. Hier hebben we erwtensoep gegeten en een gehaktbal genuttigd. Zo tegen twaalven vertrokken voor de laatste 5 km. Stukje Nijverdal en wederom Hellendoorn. Was mooi en vlak voor de finish was er in een wagenrust nog even warme chocolademelk.

Zijn naar de finish gelopen waar we om 13.00 uur aankwamen. Ons afgemeld en nog even gezeten. Na een kort gesprekje met Carola teruggereden met de scooter naar Rijssen.

Was een leuke wandeling in goed wandelweer!

KTN

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s