Salland Rondwandelingen: Hellendoorn en Nijverdal

Rijssen, 15 april 2018

Vandaag met Ina 2 lussen gelopen uit ons boekje Salland Rondwandelingen. Lus 6 Hellendoorn van 19 km en lus 14 van Nijverdal van 9 km. Totaal dus 25 km.
Met de scooter naar Nijverdal gereden en daar op het station de eerste route opgepikt. Was toen kwart voor tien. Van het station zijn we richting Noetselerberg gelopen. liepen langs de schaapskooi en het vroegere Rijkskamp Twilhaar. Van daaruit naar Hellendoorn. Wat wij niet wisten was dat daar ook een boeren wandeltocht was. Helaas dus.
Vanuit Hellendoorn zijn we richting Regge gelopen. Dat voerde ons weer terug naar Nijverdal. Bij De Budde wat gedronken samen met Yorick. Die was op de fiets naar zijn dienst gereden waar hij voorganger was.

Tijd voor lus 2. Nijverdal. Van De Budde uit weer het bos in waar we vanmorgen ook waren. Weer de Noetselerberg in. Weer langs de schaapskooi en nu zuidelijker de Noetselerberg in. Via prachtige vergezichten en heidevelden, die nog weer moeten gaan bloeien later dit jaar, teruggelopen naar Nijverdal. Half vijf terug met wat kilometers weer in de benen. Weer aandig wat geklommen en gedaald. Weer was overigens perfect.
Daarna teruggereden naar Rijssen.

SWTHN

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s