Marskramerpad Breukelen Amersfoort

Rijssen, 23 juni 2018

Wat kan de dag vroeg beginnen. Kwart over zes mijn bed uit om de trein van 3 over zeven te nemen.
Had een hele korte nachtrust dus dat brak me wel op. Enfin Ina getroffen op het station en naar Breukelen gezoefd met de trein.
In Utrecht koffie gehaald maar wakker werd ik er niet van.
Breukelen en dan aan de wandel. Kwart over negen vertrokken. Zoals altijd praten we veel. Over onze kids en ons. Hoe het zo gaat in het leven en in dit geval hoe de afscheidsdienst gisterenavond was waar ik koster was.
Speelde nog door mijn hoofd. De natuur om ons heen deed Ina en mij goed. We houden beide van die rust en alles wat er zich zo in afspeelt. Breukelen, was er nooit doorheen gelopen. Lief stadje. Maar De Vecht kwam daarna. Pronk juwelen qua huizen. Niet voor mij wegelegd en ach mijn huisje hier is prachtig genoeg. De vlakte tussen Breukelen en Hollandse Rading was mooi. Genoten. Koffie gedronken na 20 km lopen.
Daarna bos. 20 kilometer bos. Ik hou niet van bos. Overal hetzelfde. Behoudens wat zandverstuivingen. Enfin vermoeidheid doet ook wat. Slenterden richting Amersfoort. Station. Komen daar twee lieftallige plaatsgenoten tegen die de Amersfoortse 2Daagse hebben gelopen. Hulde daarvoor. Tegen acht uur reed de trein Rijssen binnen. Wat een lange dag. Zijn klaar voor Nijmegen. Volgende week weer op stap samen. Wat? Dat lezen jullie volgende week. Enjoy wat foto’s!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s