4Daagse Nijmegen 2018

Rijssen, 28 juli 2018

Vierdaagse 2018 een terugblik…

Na mijn problemen met met mijn hiel was ik stik nerveus. Je wilt ook deze 14e uitlopen. De maandag met de trein naar Nijmegen gezoefd. Ons slaapadres opgezocht en de stad in gegaan. Ons aangemeld en vele vrienden ontmoet.
Daarna naar ons slaapadres. Er gegeten en gaan slapen.
Dag 1 De dag van Elst. Op andere schoenen gestart en dat was een domme keuze. De hele dag verkrampt gelopen. Kan niet wennen aan de omgekeerde route. Mijn hiel ging goed en dat was wel fijn.
Rachel nog tegen gekomen van de ViaVierdaagse. Werd een warme lus van 40 km. Vond er niets aan en was blij Robert-Jan te ontmoeten om zo naar de finish te lopen. Dag 1 zat erop.
Dag twee was vroeg mijn nest uit. Waarom wil ik dit. Nu al eigenlijk voor de 15e x.
Enfin lopen naar de start om weer terug te lopen langs ons slaap adres. 3 dagen lang.
Woensdag de dag naar Wijchen. Andere schoenen aan en dat liep beter. In roze deze dag. Kan er kort over zijn Ina houdt niet van Wijchen en Beuningen en Weurt. Beetje klote dag dus. Kom je Nijmegen binnen en laten ze je de kade aflopen en de klim naar boven. Eenmaal weer vlak lopend loop je het homo en lesbienne stad binnen. Ook voor hun moet er erkenning zijn. Terug ontmoeten we onze friends, Waaronder Agnes met wie we een leuke wandeling hebben gemaakt tijdens onze voorbereiding.
Dag 3 De mooiste van de 4Daagse. De heuvelen en alles wat ervoor zat was prachtig. Kwam zomaar Agatha tegen die ik 2 jaar lang niet gezien had. Dat was wederom een leuke ontmoeting. Zij haalde uiteindelijk nr. 9!

Dionne Stax ontmoet op de heuvelen en moet zeggen dat ze een knappe verschijning is.
Alles was leuk deze dag. Leonie komen we tegen in Groesbeek. Ze liep met ons haar eerste uit en schept een band. Ze is me dierbaar en weet alles nog van haar tranen toen. De derde dag barstte ze in tranen uit bij Plasmolen toen ze haar familie daar zag. Momenten dat je lieve wandelaars meesleept en ze was niet de enige.
Berg en dal en verder. Tjonge wat was het heet en de lol eraf. Kom je die Boomzager weer tegen. Wat een apart iets. Heeft niets met de 4Daagse te maken maar staat er wel. Boomzager go home!!
Binnen zijn we en genieten van elkaar. Rilana kwam ook nog even langs. Jammer dat ze de vrijdag niet is gestart maar wel begrijpelijk.
Dag 4 en dat werd een dag met vleugels. Nog nooit een 4e dag zo simpel lekker gelopen. In Cuijk waren we samen en vanaf daar werd het een feest van vrienden en bier. Zelfs Agnes kwamen we in Cuijk tegen. Wat was het een gave wandeling vanaf de pontonbrug. In Nijmegen haalden we onze beloninen op. Jolanda 10, Margot 10, Erik 9, Emmelie 5, Nathalie 4, Robert-Jan 11 en Ina en ik beiden nr. 14.

Nog één jaar en dan na nr. 15 stoppen we.

Was mooi maar er zijn wegen te bewandelen die we nog nooit hebben bewandeld. Wat nu. We gaan de 3e week van augustus de 4Daagse van de IJzer lopen. We staan niet stil. Volgt nog een verhaal over 3 meiden die Ina en ik elke dag tegen kwamen. Ga daar een apart verslag over schrijven. Was een warme 4Daagse. nr. 14 in de pocket en trots!

P1150670.JPG

Foto’s van de 4Daagse vindt je door deze link hieronder aan te klikken!

Foto’s 4Daagse 2018

4d2018

Advertenties

Een gedachte over “4Daagse Nijmegen 2018

  1. Ja, die boomzager mag van mij ook wegblijven met zijn milieuvervuilende stickers… Heeft niks met wandelen te maken. Pure commercie… Sluipreclame voor een veel te dure houthakker…

    Groetjes,

    Roland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s