1e Wandel 4-Daagse Deventer: Dag 3

Rijssen, 27 April 2019

Vanmorgen om 7 uur eruit. 8 uur met de trein naar Deventer gezoefd en naar Speeltuinvereniging De Driehoek gelopen. Ons ingeschreven voor de 3e dag van de 1e Wandel 4daagse van Deventer. 30 km in ieder geval te gaan.

Kwart voor negen vertrokken en liepen richting Colmschate en door Colmschate. Na een mooie afwisselende route kwamen we na 10 km. aan bij de rust. Hier was een wagenrust met de bekende pipo kar. Ina nam koffie en ik Cup a Soup. Dat ging er wel in. Het was miezerig weer maar vlak voordat we vertrokken begon het te regenen. Dus regencapes aan. Dat duurde niet lang of ze konden alweer uit.
Nu ging de route verder in de richting van Lettele. Mooi gevarieerd. Bos, verhard en onverhard wisselde elkaar mooi af.
Na 20 km kwamen we weer aan bij de rust met de Pipo Kar. Hier aten we een gehaktbal, en dat smaakte!! Nog wat geteut met wandelaars en onze route vervolgd voor de laatste 10 km.

Eerste stuk ging nog door de natuur maar daarna werd het dwars door Colmschate lopen. Leuk dorp maar soms saai. Mc Donalds zagen we en besloten een ijsje te kopen. Een McFlurry met zeezout en caramel. Heerlijk!!
Zo slenterden we door Deventer naar de finish. We kwamen weer bij de Driehoek aan om kwart over drie.

Nog even bij Daka voor wandelschoenen gekeken voor Ina maar er was niks bij wat haar aanstond.

Naar de trein dan maar. Het gekochte biertje bij de Jumbo daar opgedronken. Nou buiten het station dan. Want bier was verboden in het station en in de trein. Waarom? Koningsdag. Niets van meegekregen dit jaar. Wellicht vanavond op de TV.

Het was een puike wandeling. Komend weekend zijn we met Jolanda, Erik, Margot in Blankenberge België. Lopen daar de Int.Tweedaagse van Vlaanderen. De 50e editie. Wij lopen deze tocht daar voor de 3e keer.

10 jaar geleden in Wissewege leerden we Robert-Jan en Jolanda kennen. 10 jaar zijn we wandelvrienden. Komend weekend zijn we weer in Lissewege. Moeten dan daar maar een biertje drinken op een geweldig gave vriendschap. Robert-Jan is er niet bij maar zullen daar op je klinken vriend!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s