50e Tweedaagse van Vlaanderen

Rijssen, 15 mei 2019

p10000920439

In het weekend van 4 en 5 mei liepen Ina, Jolanda, Margot, Erik en ik de 50e editie van de Tweedaagse van Vlaanderen.

Ina en ik zijn vanuit Rijssen op 3 mei naar Breda gezoefd. Hier haalde Jolanda ons op. Na nog een lang ritje kwamen we aan in Blankenberge en installeerde ons in het Ibis Butgethotel.

Kamer was wat krap maar wel goedkoop. Was op vijf minuten lopen van het centrum. Daar zijn we naartoe gegaan en hebben een rondje Blankenberge gelopen en ons aangemeld. Teruggegaan naar het hotel en daarna een hapje gaan eten.

In het hotel verder de avond doorgebracht en vroeg gaan slapen.

4 mei er vroeg uit. Ontbeten en naar de start gelopen. Hier ontmoette we Erik, Margot en hun hond Puli. Die moesten zich nog aanmelden. Wij alvast vertrokken. Het werd die dag fris en aan het strand en er stond een stevige wind. Na het strand en duinen de polder in. Was een gevarieerde tocht van uiteindelijk 26 kilometer.

Bij binnenkomst tijd voor een rosé uit de slakke fles. Besloten om ergens wat te gaan eten (Spaghetti) terwijl Erik en Margot terug gingen naar de camping.

Na het eten weer naar Ibis. Nog wat gezeten en gedouched en iets later dan 3 mei naar bed.

5 mei weer vroeg eruit. Vandaag een heuglijke dag 10 jaar geleden op de toren van Lissewege leerden Ina en ik Robert-Jan en Jolanda kennen. Nog steeds vrienden en in Lissewege hebben we dat gevierd. Robert-Jan was in Nederland maar het biertje was ook voor hem.

P1010360.JPG

Na het ontbijt naar de start. Gevonden voorwerpen bezocht. Had mijn pet laten liggen. Nu is dat nogal een dure en daar baalde ik van. Gelukkig was hij gevonden. Dus op met blauwe pet de dag in.

Nu de andere kant op. Boulevard en pier. Strand en duinen. Was een leuke wandeling en genoten van de zon. Na het feestje in Lissewege op weg naar Blankenberge. Lang stuk langs het spoor en dat was jammer.

In de feestent waar we langs kwamen gezellig gezeten. Puli stal de show. Waar ze ook kwam werd ze op de foto gezet……

P1010384.JPG

Zo kwamen we terug bij de finish.

Jolanda kreeg haar Zilveren België bar. Ik de gouden en nr. 8 voor op mijn IML lint. Ina kreeg haar Gouden IML medaille en bar.

Samen nog wat gezeten op een terrasje en o.a. Admiral von Schneider ontmoet. Dat was leuk!

P1010397.JPG

Samen heerlijk gegeten. Had in de laatste 20 jaar denk ik geen mosselen meer gehad. Na ja in België kon het. Was echt heerlijk.

P1010402.JPG

Terugelopen naar Ibis en daar afscheid genomen van Puli, Margot en Erik. In het hotel gedouched en nog wat nagepraat. Toen slapen.

6 mei naar huis. Lange reis met de auto naar Breda en met de trein naar Deventer. Daar strandde deze ivm een aanrijding met een persoon in Holten. Yorick was zo lief om ons op te halen.

Next trip was afgelopen weekend voor Jolanda naar Wellingborough en Ina en ik gaan met Erik, Margot en Puli in juni naar Diekirch, Luxemburg. Gaan er de Marche Internationale de Diekirch lopen!

Om alle foto’s op onze site te zetten werd iets teveel. Voor het foto overzicht klik op de link hieronder:

Foto’s Blankenberge 2019

download

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s