18e Sallandse Heuveltocht

Rijssen, 8 juni 2019

Wat was het vanmorgen vroeg toen de wekkerradio iets van zich liet horen. Pfff.. Half zeven. Enfin eruit en me klaargemaakt voor een rit naar Ina en daarna naar Haarle. Barre rit waarbij we bijna onderuit gingen. Gelukkig goed aangekomen in Haarle. Ons aangemeld en koffie gedronken.
Zagen Dianne en Miranda kort en zo vertrokken we om 8 uur voor de 39 km’s die voor ons lagen.

Het was koud en af en toe regen maar wel veel wind. Na 7 km was er een thee rust. Krentewegge erbij en dat was lekker. Hier zaten Dianne en Miranda nog en zo liepen we naar de thee samen verder. Dat samen werd gaandeweg steeds gezelliger.

De route verder was afwisselend. Verhard en onverhard. Bossen en asfalt. Kortom goed. Na 13 km geloof ik kwamen we aan in Nieuw Heeten. Hier konden we in een plaatselijk restaurant koffie drinken. Miranda en Dianne gingen eerder weg dan wij. Maar na een tijdje haalden wij ze in.

De lus die we liepen was mooi. Kwamen later weer aan in Nieuw Heeten. Tijd voor brood en soep. Dat ging er wel in. Na de soep konden we vervolgens weer hetzelfde stuk gaan lopen. 4 km al met al. Na ja dat had de organisatie ook anders kunnen doen.

De rust was geloof ik op 23 km. Dus nog wat te gaan.

Ondanks de wind, regen en ja zelfs de zon werd het plezier steeds groter. Wat hebben we wat afgelachten met z’n viertjes. Was giga gezellig.

Hoppa nog een parkeerplaats rust. Dianne dacht dat Ina en ik aan het bier zaten. Effe proeven dacht ze. Was Rivella!! Op de foto met z’n allen en op naar Haarle. Nu nog zo’n 7 km.

Die gingen snel voorbij. Blauwkapje vertelde honderd uit. Nijmegen syndromen kwamen eruit. Voor haar straks nr. 1 het Vierdaagsekruis. Ze loopt prima en ik maak me iig geen zorgen.

Na 7 uur en 55 minuten waren we terug in Haarle. Afgemeld. Stempel in onze boekjes en een medaille.

Dianne en Miranda zijn huiswaarts gegaan. Ina en ik dronken nog een koude Radler. Daarna zijn wij op de scooter in barre omstandigheden naar huis gereden. Was geen pretje. Gelukkig goed aangekomen. Ina afgezet en naar huis gereden. Wat zag ik achter mijn huis. De regenboog en toen ik de foto maakte zag ik een duif. Deed me denken aan wat gesprekken met Dianne over geloof en meer.

Dankjewel Ina, Dianne en Miranda voor een hele bijzonder leuke en gave wandeling!

Rolf

18eSHT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s