Kuierpad Salland: Nijverdal – Luttenberg

9 augustus 18 kilometer gelopen van Nijverdal naar Luttenberg. Zou mooi weer zijn dachten we. Niet dus. Met de scooter naar Nijverdal gereden en om kwart voor tien gestart. Eigenlijk veel teveel bos. Man bij viersprong linksaf en vijfsprong rechtdoor. 2e bospad rechts en na een kilometer linksaf. Dergelijke aanwijzingen. Niet ons ding. Kwamen aan bij Krönnenzommer waar ik vorige maand oo was. Gezellig geteut met een erg lieve dame die workshops geeft daar. Koffie gedronken en verder gestiefeld. Weer door het bos.
Uiteindelijk asfalt. Jippie en zo liepen we nu in de regen naar Luttenberg. Regen werd meer en meer en waren blij toen we in Luttenberg aankwamen. Wachten op de bus en de regen werd maar meer. Inmiddels zeiknat geworden.
Met de bus naar Raalte en ikke vergat in te checken maar geen controle. Met de trein naar Nijverdal en ja hoor naar Rijssen in een stortbui. Toen waren we doorweekt. Ina thuis afgezet en zelf naar huis getuft. De douche was warm.
Woensdag lopen we het laatste stuk. 24 kilometer van Luttenberg naar Lemelerveld en eindpunt Heino. Kuierpad Salland zit er dan op. 175 km in het totaal.

KPSNL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s