Kuierpad Salland: Luttenberg – Heino

Rijssen, 31 augustus 2019

Vandaag met Ina de laatste etappe gelopen van het Kuierpad Salland. We liepen van Luttenberg naar Heino.

Al vroeg met de scooter naar Luttenberg gereden. Om 8 uur gestart en op weg gegaan naar Lemelerveld. Om kwart voor tien kwamen wij daar aan. Eerst was het nog fris maar eenmaal in Lemelerveld werd het warmer.
In de Coop koffie gedronken en een croissant en een saucijzenbroodje gegeten. Slaatje gekocht en meegenomen.
Na 20 minuten onze tocht vervolgd. Nu langs het kanaal. Oeps pas veel later kwamen we erachter dat we op de driesprong van dit kanaal, in Lemelerveld, de andere kant op hadden gemoeten. We hebben uiteindelijk verderop de route opgepakt.
Kwamen aan bij Krieghuisbelten. Een familiecamping. Hier was het behoorlijk warm. Bij de waterplas water gedronken en een banaan gegeten. IJsje en blikje koude sinas in de campingwinkel gekocht. Water in onze drinkflesjes bijgevuld en verder gelopen.

P1180393.JPG

We liepen door het bos en kwamen aan bij havezate ’t Relaer. Beetje ouwe zooi. Er stond een vervallen boerderij en de rest zag er ook slecht onderhouden uit. Enfin hier liepen we fout. Kwamen wel aan bij de N35. Op de verkeerde plek en moesten het stuk teruglopen. Dat deden we langs deze weg.

P1180398.JPG

We kwamen in Heino aan en waren best wel moe. Via het centrum naar de trein gelopen. We misten onze trein maar konden om 1 over 5 toch naar Raalte afreizen. Ritje van een paar minuten. Daar met de bus naar Luttenberg gegaan.

Scooter opgepikt bij de bushalte en naar een punt gereden waar we 12 augustus een stukje van een kilometer niet hadden gelopen. We liepen toen van Nijverdal naar Luttenberg. Het regende en wilde de bus halen.

Nu liepen we het stuk wel. 1 km heen en terug naar een uitzichtspunt.

P1180406.JPG

Uiteindelijk kwamen we uit op 33 gelopen kilometers. Vanaf dat punt teruggereden naar Rijssen. Bij Ina nog een Radler gedronken en nog wat nagepraat.

Was een bijzonder leuk pad. We hebben het in 7 etappes gelopen.

Volgende week naar de Airborne in Oosterbeek en de woensdag erop naar Seefeld Oostenrijk. Daar gaan we deelnemen aan de 19e Einhornmarsch.

KPSLH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s