De Alternatieve 4Daagse: Dag 3

Donderdag, 23 juli 2020

Vandaag dag 3 gelopen van de Alternatieve 4Daagse. Werden 21 kilometers.

Vanmiddag om 12 uur met de trein naar Nijverdal gezoefd. Van daaruit met de trein naar Nijverdal gereden. 10 voor half 1 zijn we gestart en liepen door Nijverdal naar het punt bij de Sallandse Heuvelrug, waar het Pieterpad verder gaat. Na zo’n twee kilometer waren we daar. Het bos in en zo begon het klimmen en dalen.

Bezoekje gebracht aan de restanten van Rijks Werkkamp “Twilhaar”. Na wat kilometers kwamen we aan bij ons eerste uitzichtspunt. Hier zie je Rijssen mooi liggen en kun je zelfs De Bolder spotten. Verderop een kudde schapen met schaapsherders gespot. We genoten van het weer en van alles om ons heen qua natuur. We kwamen nog 3 uitzichtspunten tegen. Het zicht was ongeveer 30 kilometer. Helaas hier en daar wel wat bewolkt.

Na heel wat geslenter kwamen we aan bij Woody’s. Hier hebben we een biertje gedronken. Daarna zijn Erik en Margot naar het station gelopen. Deden vast wat inkopen voor onze BBQ morgenavond.

Ina en ik liepen nog een lusje van 2,5 km. Samen zijn we om tien voor half zeven met de trein naar Rijssen gegaan. Erik en Margot gingen naar hun Camperplaats. Ina en ik naar ons eigen stekkie.

Morgen laatste dag van de Alternatieve 4Daagse. Dan gaan we richting Apenberg, Friezenberg, Borkeld en de Nieuwe Natuur. Dat zal dan ook weer 20 km zijn.Vandaag was het best pittig met al dat geklim en het dalen. We hebben genoten en daar ging het om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s