Sallandse Wandelvierdaagse

Rijssen, 16 augustus 2010

Dag 2: Dag van Heino

Nu ook de Sallandse Wandel 4Daagse een Alternatieve versie heeft, besloten om deze maar te gaan lopen!

Wanneer, welke dag en in welke volgorde je de dagen gaat lopen is niet belangrijk. De medaille en routeboekje kon je kopen, dus die is alvast binnen. Begonnen met Monica aan dag 2. Dag van Heino.

Gisteren met de trein naar Heino en van start gegaan om half 10. We liepen van het station veel door het bos. Het was eerst nog niet zo warm maar dat veranderde knap snel. De route was mooi daar ging het niet om maar die hitte…. Leuk was de varkenspoel die we tegenkwamen. Onze eerste stempel voor in ons boekje was halfweg. Eigenlijk de 2e stempel. Officieel start je in Heino maar daar waren we pas na 14 km lopen. Was nodig ook. Konden er fris kopen, want onze voorraden water etc. waren al op. Hier in het centrum stempel 1 opgehaald. Na een uur zijn we wat afgekoeld en gingen verder met de wandeling. Pff. het werd alleen maar warmer. Onderweg mooie bossen en natuur en zeg maar wel een dagje havezaten kijken.

Bij Havezate Den Alerinck waren ze filmopnames aan het maken. Waarvoor? Geen idee. Ergens later in het bos raakten we de route kwijt. Dat was balen. Was echt naar benauwd weer en in het bos nog erger vanwege de lucht vochtigheidsgraad. Uiteindelijk het bos verlaten en de weg opgezocht. We zaten niet ver van de route dus stiefelden we traag door. De kilometers tikten aan. De route zou 22,5 km zijn, maar onze teller stond ergens al op 23 km. We moesten nog een heel eind helaas! Mijn humeur werd er niet beter op. Had het giga benauwd en mijn watervoorraad raakte alweer aardig op.

Na 31 km. kwamen we aan bij het station en na even wachten kwam de trein.Vertrokken uit Rijssen om 9 uur en om 8 uur in de avond terug. Was geradbraakt. Thuis wachtte een koele alcoholvrije Radler. Dat ging er wel in.Wel fijn gewandeld maar te ver, veel te ver gezien de temperatuur en luchtvochtigheid. Dag 2 zat erop. Nog 3 te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s