Holterberg wandeling

Zaterdag, 2 augustus 2014

Vanmorgen op stap gegaan. Om half negen zijn we van huis uit met z’n tweetjes richting Holterberg gelopen. Grut het was om half negen al warm dus dat zou nog wat gaan beloven. We zijn binnendoor naar de Holterberg gegaan en zijn daar een rondje Sallandse Heuvelrug gaan wandelen. Holterberg wandeling (1) Genietend van de natuur om ons heen en het mooie weer.De heide begint al op te bloeien en dat zal er eind augustus prachtig gaan uitzien.

Holterberg wandeling (4)Holterberg wandeling (7)

Holterberg wandeling (6) Holterberg wandeling (8)Holterberg wandeling (9)Staatsbosbeheer had heel wat bijenkassen uitgezet en er zwermde genoeg van die beestjes zo om ons heen!

 

 

 

Het was wel echt warm. We wilden 20 a 25 km. gaan sjouwen. Toch vonden we op een gegeven moment dat het gezien de warmte toch maar wat eerder aan de terugweg moesten beginnen. Holterberg wandeling (10) Op de terugweg zijn we nog wat Marskramerpad lopers tegengekomen. Zelfs iemand die met een Wheelie onderweg was.We hebben een tijdje over het wandelplezier gesproken. Dat was erg leuk. We zijn teruggelopen naar Rijssen en waren tegen half één weer thuis. 19 km. in de benen. Er lagen wat koude Radler biertjes in de koelkast en die gingen er wel in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s