Avond4daagse Home Edition

Zaterdag, 1 augustus 2020

Had Monica en mij 25 juli opgegeven om dan toch maar de Avond4daagse te gaan lopen. Dat wordt dan overdag hoor.. En jawel de 5 km.

Waarom zouden jullie denken? Nou omdat ik heel erg leuke herinneringen bewaar aan al die jaren dat ik o.a. met kleuters van de Constantijnschool 4 dagen 5 km mocht lopen.

Weet nog goed, sjorde een klein menneke na 2,5 km, aan mijn shirt. Fijn he pauze….. Die pauze was er en genoot ervan! Mis die tijd enorm. Fijn dat ik 22 jaar, als vrijwilliger, daar in liefde wat voor kids mocht doen.

Vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus.

Dan loop je de 1e 2 dagen van de Avond4daagse “Home Edition”. Rot app! Vliegt er constant uit.

Enfin telt de kilometers wel op als je die tussentijds opslaat. Morgen nog en maandag. Zit mijn 22e erop en Monica’s 3e. We liepen gisteren 8 en vandaag 9 km. De planning was dus 5 km. Reden staat hierboven waarom juist de 5 km!

Wel leuk in het Noorderbos een haas tegen te komen terwijl wij niezoznel zijn!

Maandag, 3 augustus 2020

Gisteren en vandaag dag 3 en 4 gelopen van de Avond4Daagse Home Edition.

Gisteren hielden we het na 5 kilometer voor gezien. De app van eRoutes viel 15 x uit. Had maar een deel geregistreerd van wat we hadden afgelegd.

Vandaag besloten om de app aan te zetten en te kijken wat ie zou doen. De wandeling was wel gezelliger omdat ik de app niet meer heb bekeken totdat ik thuis was. Toen bleek dat de app na 3 kilometer de geest had gegeven.

Zo jammer dat zo’n niet goed werkende app je humeur aantast, terwijl wandelen leuk moet zijn. Enfin vandaag een Rondje Rijssen en gisteren Tweede Heide gedaan.

We hebben afgelopen vrijdag 8 kilometer, zaterdag 9 km, zondag 5 km en vandaag 7 km gelopen. 29 km in het totaal. Dus met verve de Home Edition uitgelopen. We zouden immers 5 km per dag gaan lopen.

Nu maar hopen dat er volgend jaar gewone Avond4daagse is! Mijn 22e en Monica’s 3e in ieder geval in the pocket! Gaan er vanuit dat we onze beloning op korte termijn tegemoet kunnen zien!

Hoe dan ook het was wel een erg leuk initiatief, de Home Edition van de Avond4daagse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s